Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Facebook Si Whatsapp Nu Functioneaza / Suvite gri pe par saten - ombre in tendintele 2020 / Toate aplicatiile au raportat probleme în jurul orei 18.45.

Frumusetea acestor usi glisante transpusa in interioare / același lucru se întâmplă și cu aplicația instagram și whatsapp. 04.10.2021 · facebook si whatsapp nu functioneaza. Conectarea pe facebook google sau apple nu funcționează. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni. 04.10.2021 · facebook si whatsapp nu functioneaza :

Conectarea pe facebook google sau apple nu funcționează. Un Si Grand Soleil : la bande-annonce des épisodes du 13
Un Si Grand Soleil : la bande-annonce des épisodes du 13 from fr.web.img4.acsta.net
04.10.2021 · utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, sunt afectaţi luni seara din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de facebook. Nu ma pot loga cu parola. Ulterior, au venit rapoarte similare din mai multe zone ale lumii. Vor 1 tag · facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, la ora 18.45. Problema se pare că este una globală. 04.10.2021 · utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, sunt afectaţi luni seara din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de facebook. Toate aplicatiile au raportat probleme în jurul orei 18.45. Conectarea pe facebook google sau apple nu funcționează.

Între timp, un utilizator downdetector a postat că „facebook și whatsapp.

Din cauza unor probleme tehnice, aplicaţiile grupului facebook (whatsapp, instagram et facebook) au fost inaccesibile luni, după ora 17.00. Utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a whatsapp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării "this site can't be reached" sau "computer neconectat. Facebook si instagram au devenit nefunctionale pentru unele persoane acum cateva zeci de minute iar problemele par sa. The post whatsapp, facebook şi instagram nu Între timp, un utilizator downdetector a postat că „facebook și whatsapp. Potrivit downdetector care urmăreşte defecţiunile, aproape 10.000 de utilizatori nu mai au acces la instagram. Nu ma pot loga cu parola. Cele trei aplicații aparțin companiei facebook. Defecțiunea se manifestă și la rețeaua de. Toate aplicatiile au raportat probleme în jurul orei 18.45. Conectarea pe facebook google sau apple nu funcționează. Toate cele trei servicii sunt indisponibile, urmare a unor probleme în lanț în funcționarea serverelor facebook, la nivel internațional. Facebook, whatsapp și instagram sînt de ne accesat în republica moldova.

Facebook, whatsapp și instagram sînt de ne accesat în republica moldova. 04.10.2021 · facebook si whatsapp nu functioneaza : Între timp, un utilizator downdetector a postat că „facebook și whatsapp. 04.10.2021 · utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, sunt afectaţi luni seara din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de facebook. Nu ma pot loga cu parola.

Cele trei aplicații aparțin companiei facebook. Crizantema, o floare care domina gradinile din vara si
Crizantema, o floare care domina gradinile din vara si from ideipentrucasa.ro
Facebook, whatsapp și instagram sînt de ne accesat în republica moldova. Toate cele trei servicii sunt indisponibile, urmare a unor probleme în lanț în funcționarea serverelor facebook, la nivel internațional. Problema se pare că este una globală. Din cauza unor probleme tehnice, aplicaţiile grupului facebook (whatsapp, instagram et facebook) au fost inaccesibile luni, după ora 17.00. 04.10.2021 · whatsapp, facebook și instagram au căzut toate astăzi. Toate aplicatiile au raportat probleme în jurul orei 18.45. The post whatsapp, facebook şi instagram nu Nu ma pot loga cu parola.

Din cauza unor probleme tehnice, aplicaţiile grupului facebook (whatsapp, instagram et facebook) au fost inaccesibile luni, după ora 17.00.

Frumusetea acestor usi glisante transpusa in interioare / același lucru se întâmplă și cu aplicația instagram și whatsapp. O asemenea avarie nu a mai apărut la serverele facebook de câteva luni. Utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a whatsapp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării "this site can't be reached" sau "computer neconectat. Toate aplicatiile au raportat probleme în jurul orei 18.45. Ulterior, au venit rapoarte similare din mai multe zone ale lumii. 04.10.2021 · whatsapp, facebook și instagram au căzut toate astăzi. Problema se pare că este una globală. 04.10.2021 · facebook si whatsapp nu functioneaza : Utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a whatsapp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării „this site can't be reached" sau „computer neconectat. Cele trei aplicații aparțin companiei facebook. Între timp, un utilizator downdetector a postat că „facebook și whatsapp. De exemplu posturile făcute sau distribuite nu se uploadează complet. 04.10.2021 · facebook, whatsapp și instagram nu mai funcționează.

De exemplu posturile făcute sau distribuite nu se uploadează complet. Conectarea pe facebook google sau apple nu funcționează. 04.10.2021 · facebook, whatsapp și instagram nu mai funcționează. Facebook funcționează pe mobile și pe desktop, instagram este din nou. Ulterior, au venit rapoarte similare din mai multe zone ale lumii.

04.10.2021 · facebook si whatsapp nu functioneaza : Photo de Charlie Dupont - Photo Charlie Dupont - AlloCiné
Photo de Charlie Dupont - Photo Charlie Dupont - AlloCiné from fr.web.img6.acsta.net
Vor 1 tag · facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, la ora 18.45. Defecțiunea se manifestă și la rețeaua de. Potrivit downdetector care urmăreşte defecţiunile, aproape 10.000 de utilizatori nu mai au acces la instagram. Conectarea pe facebook google sau apple nu funcționează. 04.10.2021 · facebook, whatsapp și instagram nu mai funcționează. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni. Nu ma pot loga cu parola. 04.10.2021 · utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, sunt afectaţi luni seara din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de facebook.

04.10.2021 · utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, sunt afectaţi luni seara din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de facebook.

Probleme în funcționarea rețelelor sociale au anunțat și vizitatorii din românia, rusia, dar și alte state ale lumii. Nu ma pot loga cu parola. 04.10.2021 · utilizatorii reţelelor whatsapp, facebook şi instagram, inclusiv cei din românia, sunt afectaţi luni seara din cauza indisponibilităţii acestor servicii, toate trei fiind deţinute de facebook. Din cauza unor probleme tehnice, aplicaţiile grupului facebook (whatsapp, instagram et facebook) au fost inaccesibile luni, după ora 17.00. Utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a whatsapp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării „this site can't be reached" sau „computer neconectat. O asemenea avarie nu a mai apărut la serverele facebook de câteva luni. Sunt afectați utilizatori din intreaga tara. Potrivit downdetector care urmăreşte defecţiunile, aproape 10.000 de utilizatori nu mai au acces la instagram. 04.10.2021 · facebook, whatsapp și instagram nu mai funcționează. Defecțiunea se manifestă și la rețeaua de. De exemplu posturile făcute sau distribuite nu se uploadează complet. Facebook, whatsapp și instagram au picat în românia, luni. Toate cele trei servicii sunt indisponibile, urmare a unor probleme în lanț în funcționarea serverelor facebook, la nivel internațional.

Facebook Si Whatsapp Nu Functioneaza / Suvite gri pe par saten - ombre in tendintele 2020 / Toate aplicatiile au raportat probleme în jurul orei 18.45.. Cele trei aplicații aparțin companiei facebook. O asemenea avarie nu a mai apărut la serverele facebook de câteva luni. Vor 1 tag · facebook (inclusiv aplicația messenger), whatsapp și instagram nu funcționează în românia, luni seara, la ora 18.45. Între timp, un utilizator downdetector a postat că „facebook și whatsapp. Potrivit downdetector care urmăreşte defecţiunile, aproape 10.000 de utilizatori nu mai au acces la instagram.